Waar vraag en aanbod
elkaar treffen

2 & 3 oktober 2024
Kortrijk Xpo - Hal 4 & 5

Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk/Courtrai

Informatie aanvragen 

Log in bij de Event Planner

België, een land met enorm potentieel

België is één van de snelst groeiende landen wat betreft duurzmame energie-installaties in Europa en zal naar verwachting de komende jaren een groei van meer dan 8% noteren. De Belgische overheid zet alle zeilen bij voor een succesvolle energietransitie. In hun Nationaal Energie- en Klimaatplan is de doelstelling vastgelegd om de uitstoot van broeikasgassen door de energiesector te verminderen tot 35% tegen 2030. Daarnaast heeft de Belgische regering gepland om vanaf 2020 jaarlijks minstens 1 GW zonne-energie op te wekken.

En als klap op de vuurpijl heeft het land beloofd om tegen 2030 al zijn elektriciteitsvoorziening uit hernieuwbare bronnen te halen, wat de inzet van zonne-PV in het hele land zal stimuleren.

Dit enorme marktpotentieel gaat gepaard met constant dalende kosten en een gestaag verbeterende efficiëntie van PV-installaties. Voeg daarbij de mogelijkheden die batterijen of warmtepompsystemen bieden om het rendement van de energieproductie te verhogen en het is duidelijk dat er een mooie toekomst voor zonne-energie in het verschiet ligt.

 Facts & Figures

 

België, een land met enorm potentieel

Bereik de juiste doelgroep

Solar Solutions Kortrijk hecht veel belang aan de samenstelling van de bezoekers en trekt een strikt professioneel publiek van beslissers aan. Naast de regionale focus richt Solar Solutions Kortrijk op handel door een platform te zijn waar fabrikanten, importeurs en groothandels elkaar ontmoeten en zaken doen met installateurs, EPC-aannemers, projectontwikkelaars en andere inkopers. Solar Solutions Kortrijk is uw toegangspoort tot België. Exposeer, bereik uw doelgroepen en genereer waardevolle leads. Prominente bedrijven gaan u voor, maak deel uit van de toekomst!

Facts & Figures

Bereik de juiste doelgroep

Haal het meeste uit je deelname

Waarom alleen aanwezig zijn met een stand als u uw aanwezigheid op de beursvloer en daarbuiten kenbaar kunt maken? Solar Solutions Kortrijk biedt de mogelijkheid om op verschillende manieren in contact te komen met ons publiek van strikt professionele bezoekers.

 • Neem deel aan de awardshow
 • Deel je kennis op een seminar
 • Laat je naam in de kijker door sponsor te worden!

Vraag informatie aan       Solar365

Innovatie Boulevard        Awards

 

 

Haal het meeste uit je deelname

Event Planner

Deelnemen aan een beurs kan een tijdrovende klus zijn, maar met onze digitale Event Planner regelt u snel en eenvoudig alle aspecten van uw deelname.

Met de Event Planner kunt u:

 • Uw standontwerp uploaden
 • Meubels , stroomvoorziening, standreiniging en andere zaken bestellen
 • Diensten op maat bestellen zoals trussen, vast internet en catering
 • Uw relaties en VIPs uitnodigen
 • De YDEM app configureren
 • Bekijk en download documenten (exposantenhandleiding en meer)
 • Uw bedrijfsgegevens voor de website en de catalogus uploaden
 • Uw producten voor de zoek- en vindfunctie uploaden

Log in bij de Event Planner

Download het mediapakket
Hier vind je alles wat je diverse materialen voor gebruik; waaronder logo's, banners,  foto's, video's, social media posts en teksten om je deelname te promoten.
Mediapakket

 

Event Planner

Praktische informatie

Woensdag, 2 oktober 2024: 10:00-19:00
Donderdag, 3 oktober 2024: 10:00-17:00


Kortrijk Xpo - Hal 4 & 5
Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk/Courtrai

Op zoek naar meer informatie? Hieronder vind je alle praktische informatie over parkeren, openbaar vervoer en hotelfaciliteiten.

Praktische informatie

 

Highlights


Seminars
Blijf op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen in de industrie. Experts delen hun kennis met jou tijdens de seminars.
 


Awards
Best Innovation, Best Presentation and Best Promotion. Wie gaat er dit jaar naar huis met het goud?


Innovation Boulevard
Als de solar sector iets is, dan is het wel innovatief. Ontdek de nieuwste technologiën zelf op de Innovation Boulevard.European Solar Games
Installateurs gaan het dak op en de strijd aan.
Spanning, sensatie en zonnepanelen!