Solar

De Belgische regering heeft toegezegd om tegen 2030 al haar elektriciteitsvoorziening uit hernieuwbare bronnen te halen. Zoek jij naar manieren om aan de toegenomen vraag te voldoen?

Bezoek dan Solar Solutions Kortrijk, die op woensdag 2 en donderdag 3 oktober plaatsvindt in Kortrijk Xpo. Dit exclusieve B2B-evenement draait om meer dan 500+ innovaties en ruim 100+ seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.

Kom in contact met experts uit de industrie! Solar Solutions Kortrijk is dé plek voor professionals in de solarsector om geïnformeerd en geïspireerd te raken.

Solar

Green Heating

Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Green Heating Solutions Kortrijk/Courtrai, onderdeel van Solar Solutions Kortrijk/Courtrai, draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die er toe doet op het gebied van duurzame klimaattechnieken.

Green Heating Solutions Kortrijk/Courtrai biedt exposanten en bezoekers uit de HVAC-sector de kans om met elkaar in contact te komen, zich te laten informeren en de nieuwste ontwikkelingen in de industrie te leren. Omdat Green Heating Solutions Kortrijk/Courtrai onderdeel is van Solar Solutions Kortrijk/Courtrai, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in België, kunt u zich in één klap laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking.

Green Heating

Smart Storage

De ongelooflijke groei van zonne-energie lijkt niet te stuiten. Daarom tonen fabrikanten, distributeurs en groothandels bij Solar Solutions Kortrijk/Courtrai innovaties die installateurs, ontwikkelaars en andere duurzame professionals helpen om aan de vraag te voldoen.

Bij Solar Solutions Kortrijk draait alles om handelen, nieuwe producten ontdekken, kennis opdoen tijdens hoogwaardige seminars en continu netwerken met de juiste mensen. Het opwekken van duurzame elektriciteit gaat hand in hand met het gebruik ervan. Daarom zijn energieopslag, EV-laadinfrastructuur en duurzame HVAC belangrijke pijlers van Solar Solutions Kortrijk/Courtrai en de overkoepelende vakbeurs Sustainable Solutions.

Smart Storage

EV Charging

De trend naar e-mobiliteit neemt snel toe in populariteit en elektrische voertuigen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In hoog tempo nemen de mogelijkheden toe om EV-batterijen op te laden bij particuliere woningen, bedrijfspandencomplexen en open veldstations. De vraag naar particuliere oplaadpunten volgt deze tendens.

Bij Solar Solutions Kortrijk/Courtrai komen experts op het gebied van EV Charging, Smart Storage, duurzame HVAC en de zonne-energie-industrie samen om de actuele ontwikkelingen door te nemen, de nieuwste innovaties te bespreken en te netwerken met potentiële zakenpartners.

EV Charging